Zoeken naar boot

boot
Boot vaartuig Wikipedia.
Een halfgedekte boot is een boot met een vast voordek. Een gedekte boot is een boot met gangboorden en een voor en achterdek. Een boot van redelijke afmetingen, als zelfstandig vaartuig voor het uitoefenen van beroep of bedrijf gebruikt, noemt men een schuit of in sommige gevallen een praam.
boot WikiWoordenboek.
boot" in: Sijs, Nicoline van der, Chronologisch woordenboek. De ouderdom en herkomst van onze woorden en betekenissen, 2e druk, Amsterdam / Antwerpen: Veen, 2002; op website dbnl.org; ISBN 90 204 2045 3. boot op website: Etymologiebank.nl. boot op website: Etymologiebank.nl.
Watersport en Boten Marktplaats.nl.
sloep boot buitenboordmotor opknapper speedboot kajuitboot motorboten en motorjachten consoleboot bootje rubberboot rib zeilboot aluminium boot bayliner visboot vlet motorboot kano sleepboot polyester boot. Voor jou In je buurt. Audio, Tv en Foto. Banden en Velgen. Carrosserie en Plaatwerk. Motor en Toebehoren. Interieur en Bekleding. Diensten en Vakmensen. Huis en Tuin. Auto en Vervoer. Huis en Inrichting. Huizen en Kamers. Huizen te Koop. Huizen te huur. Mutsen, Sjaals en Handschoenen. Kantoor en Inrichting. Machines en Bouw. Google Play badge App Store badge. Blog Marktplaats Zakelijk Veilig en Succesvol Help en Info Voorwaarden Privacyverklaring Cookiebeleid Advertentievoorkeuren. Over Marktplaats Werken bij Perskamer eBay Classifieds 2dehands 2ememain Sitemap.

Contacteer ons