Op zoek naar tandarts?

tandarts
Zoek een tandarts in Brussel, Evere, Ganshoren, Jette, Koekelberg, Oudergem.
Laat uw mening. Tandartsen worden vermeld op basis van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Aarzel niet om contact met hen op te nemen om te informeren naar hun service en hun activiteitengebied. Rue des Thuyas 16, 1170 Watermael-Boitsfort. 02 660 52 01.
Home Dentopolis.
Oprichter en tandarts. De allereerste Mondhygiënisten in België zijn afgestudeerd! Zij voeren enerzijds preventieve taken uit, zoals de mondhygiëne controleren en advies geven over verzorging. Maar anderzijds voeren zij ook medische handelingen uit in opdracht van een tandarts, zoals het verwijderen van tandsteen.
Tandarts David HATZKEVICH, specialist in tandprothese Tandarts Antwerpen Implantaten Tel 03 239 88 88 Dentiste Jette Bruxelles Implants Dentaires Gsm 0471 033 333.
Sinds 2008 is tandarts David HATZKEVICH tevens stagemeester voor FOD Volksgezondheid en begeleidt en traint hij jonge collegas tijdens hun verplichte stagejaar. Sinds 2014 heeft tandarts HATZKEVICH zijn eigen labo dat gehuisvest is in zijn privé praktijk te Jette, waar zijn persoonlijke tandtechnieker de tandprothesen vervaardigt voor de Dental Clinics Group.
Tandarts Julie Schepers Tandartsen As tandheelkunde, orthodontie, endodontie, gerodontie narcodontie.
Tandarts Gabriels.
Elke tandarts heeft zijn eigen specifieke interesses in bepaalde vakgebieden binnen de tandheelkunde. Wij zijn gepassioneerd door ons beroep en wonen regelmatig cursussen en congressen bij om de laatste ontwikkelingen op te volgen. Zo zorgen wij dat u steeds behandeld wordt met de nieuwste technieken en materialen.
Tandartsendorp.
We raden onze patiënten aan minstens een jaarlijks bezoek te brengen aan de tandarts voor een grondig onderzoek van het gebit. Bereikbaar voor afspraken en informatie. Glenn ondersteunt de tandarts en werkt steeds onder zijn supervisie. Tandarts Specialist in de Orthodontie.
Tandartsen Praktijk 318.
Zij is algemeen tandarts, afgestudeerd aan KU Leuven. Sinds september 2020 versterkt algemeen tandarts Ine Boeykens ons team. Vanaf 2021 heten we Kaat Van Dromme welkom als collega. Zij heeft naast haar opleiding als tandarts KUL 2012 een extra opleiding gevolgd tot kindertandarts KUL 2014.
Centrum voor Tandheelkunde Geluwe.
Slechts een beperkt aantal mensen zal worden toegelaten in de wachtzaal. Indien het drukker wordt, zal gevraagd worden in de auto te wachten tot u bij de tandarts binnen kan. Graag willen wij er tevens op aandringen alleen te komen.
Aan Aan de de slag slag als als tandarts tandarts Vlaanderen.be. Vlaanderen.be. chat-alt. chat. cross. login. question-circle. search. smiley. star. thumb. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Als tandarts kunt u verschillende titels of specialisaties behalen: Algemeen tandarts, tandarts-specialist in de orthodontie of tandarts-specialist in de parodontologie. U moet wel eerst uw diploma in de tandheelkunde behaald hebben. Tijdens de opleiding volgt u een stage bij een erkende stagemeester en stageplaats.
Tandarts Mortsel Tandarts Antwerpen Tandarts Humbeek Euro Dent.
Dus bent u op zoek naar een nieuwe tandarts, heeft u tandpijn / kiespijn of wilt u op controle? Of zoekt u een specialist in wortelkanaalbehandelingen, het trekken van wijsheidstanden, tandimplantaten of een geduldige kindertandarts? Bij Euro Dent, tandartspraktijk voor regio Antwerpen, Mortsel, Berchem, Edegem, Boechout, Borsbeek, Hove, Kontich, Wilrijk en Deurne, bent u van harte welkom!

Contacteer ons