Meer resultaten voor kliniek

kliniek
De Kliniek Videoland. mogelijk schadelijk tot 9 jaar. angst. mogelijk schadelijk tot 9 jaar. angst.
Realityserie waarin plastisch chirurgen en cosmetisch specialisten worden gevolgd tijdens hun werk. We zien hoe zij dagelijks het verschil maken voor mensen die iets willen laten doen aan hun uiterlijk. Wat drijft deze specialisten en hoe ver zijn ze bereid te gaan voor het schoonheidsideaal?
Isala.
Ik heb mij nooit onveilig gevoeld. Gewapend met een kleine en grote zuurstoftank, een concentrator kastje dat zuurstof uit de lucht haalt, medicijnen, diverse meetapparatuur, een app en een behandelplan, mocht Gerard Nunnikhoven eerder het ziekenhuis verlaten om thuis verder te herstellen van corona.
Da Vinci Kliniek complexe wondgenezing en hyperbare zuurstoftherapie.
Da Vinci Kliniek is een Focuskliniek voor complexe wondgenezing en hyperbare geneeskunde. De behandelaars van Da Vinci Kliniek zijn gespecialiseerd in het genezen van complexe wonden en het behandelen van bestralingsklachten die zijn ontstaan na het ondergaan van radiotherapie in het verleden.
Home Mohs Klinieken.
Zonder begeleiding naar Mohs Klinieken te komen, tenzij anders met ons is afgesproken., DRINGEND ADVIES: Houd uw mondkapje zoveel als mogelijk op., Bij binnenkomst in de kliniek uw handen te desinfecteren., De nodige afstand aan te houden en tijdens het onderzoek niet te spreken.
Opname in de kliniek De Hoop GGZ.
Het doel van een opname in de kliniek is dat je clean wordt in geval van verslaving, dat je situatie weer stabiliseert in geval van psychische problemen of de combinatie van verslaving en andere aandoeningen. Je start in de kliniek vervolgens met het krijgen van inzicht in de oorzaak van je problemen en wat er voor nodig is om hier anders mee om te gaan.
Cosmetische Kliniek in Amsterdam Kliniek voor Esthetische Geneeskunde.
Het gehele traject duurt 1 jaar en gedurende die periode krijgt men ongelimiteerd toegang tot alle behandelingen en producten die de kliniek aanbiedt, zo vaak en zoveel als nodig. Op een moment dat u het beste uitkomt, 7 dagen per week. De kliniek beschikt over diverse samenwerkingsverbanden.
CosMed Kliniek: plastische chirurgie en cosmetische behandelingen.
Een plattere buik met een correctie van de buikwand door de ervaren plastische chirurgen van CosMed Kliniek. Meer over een buikwandcorrectie. Een verslapte huid? Laat bij CosMed Kliniek veilig en professioneel de contouren van uw gezicht liften voor een jongere uitstraling.
Bogaard Kliniek Professionele tandheelkunde in Rijswijk.
Transparant in prijs en kwaliteit. Bij Bogaard Kliniek staat u altijd centraal. Bogaard Kliniek staat bekend om de persoonlijke benadering. Onze specialisten kijken samen met u wat de beste oplossing is voor uw gebit. All on 4 all on 6 wraparound.
Medisch cosmetische kliniek DermaClinic.
Onze cosmetische kliniek is geopend. Benoordenhoutseweg 22, Den Haag. Plan nu je eerste gratis afspraak! Binnenkort openen wij hier onze nieuwe cosmetische kliniek. Van Muijlwijkstraat 2, Arnhem. Plan nu je eerste gratis afspraak! Binnenkort openen wij hier onze nieuwe cosmetische kliniek. Spoorlaan 398, Tilburg.
Dé vrouwenkliniek van Nederland V-Klinieken Leiden.
Het team van medisch specialisten bestaat uit een cosmetisch gynaecoloog en twee plastisch chirurgen en een cosmetisch arts, allen met uitgebreide ervaring op het gebied van reconstructieve en cosmetische chirurgie voor vrouwen. Waarom kiezen voor V-Klinieken.: Volledig in vrouwen gespecialiseerde kliniek.

Contacteer ons